Meteen naar de inhoud

Direct aanmelden

Direct aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden bij Psychologenpraktijk IJsselstein. U komt dan op de wachtlijst. Indien wij nog vragen hebben over uw aanmelding dan nemen wij binnen een paar werkdagen contact met u op.

Op dit moment is de wachttijd 10 a 12 weken. Zodra er plaats is, wordt u gebeld voor een eerste intakegesprek. Mocht u nog vragen hebben na het doorlezen van de info op de website dan kunt u ons altijd bellen met uw vraag. Mocht u problemen krijgen met de wachttijd dan adviseren wij u hierover met de huisarts te overleggen. U kunt ook op www.ggzlekstroom.nl kijken of er in de omgeving praktijken zijn met een kortere wachttijd.

Wij verzoeken u bij het eerste gesprek de verwijsbrief van de huisarts en een identiteitsbewijs mee te nemen.

Aanmeldstop VGZ verzekerden

Helaas kunnen wij in verband met contractafspraken vanaf maandag 19 juni geen nieuwe VGZ verzekerden meer in behandeling nemen tot einde van het jaar. Van cliënten die al bij ons in behandeling zijn of zich al hebben aangemeld, kan de behandeling doorgaan.

Onder VGZ vallen de labels VGZ, Univé, Zekur, UMC, IZA, Bewuzt, MVJP, IZZ en Zorgzaam Verzekerd.

VGZ verwijst naar hun afdeling Zorgadvies en Bemiddeling om een passend alternatief te zoeken. Ook kunt u kijken op de site van GGZ lekstroom www.vgpl.nl voor praktijken in de regio.

  ManVrouwWil ik liever niet zeggen
  Of:

  Om de behandeling vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar, heeft u een verwijzing van de huisarts nodig. U kunt deze bij het eerste gesprek meenemen.
  Heeft u een verwijzing?

  Ik ben doorverwezen door de huisarts voor BGGZIk heb geen verwijzing

  Indien u werkt, bent u dan nu ziek gemeld?

  JaNee

  Komt u bij de ARBO arts?

  JaNee

  Tot slot wijzen we u nog op de praktijkinformatie op onze site. Hier kunt u informatie vinden over onze werkwijze, vergoedingen en kosten van niet nagekomen afspraken.

  ______________________________

  Ik ben op de hoogte van de privacy verklaring.

  Ja, ik ben akkoord met rapportage aan mijn huisartsNee, ik ben niet akkoord met rapportage aan mijn huisarts

  Vragen over uw afspraak of contact met ons op nemen?